שינוי אישיות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 10/08/22 09:20 יג באב התשפב

שאלה

שלום רב כבוד הרב אני קשה לי להסביר את זה אבל קרה לי קצת לאבד את עשתונות שלי כאילו על כל מיני דברים על כך שאני רק מתלונן כל היום על דברים שבשליטתי או מתבכיין על זה וכאילו במהלך המקלחת זה קרה לי צעק והתחננתי לאלוהים לקינוי וכמה דקות לאחר כך זה קרה זה מטריד אותה המחשבה של כאילו של מחלות נפש אישית אני חושב שאלוהים כאילו הגשים לי משאלה אז מה לעשות עם הרגשה הזו

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

רבנים לא יכולים לענות על שאלה כזו, צריך קודם לגשת לרופא מטפל שהוא יודע את הצד המקצועי ולאחר תשובה מרופא אפשר לפנות לרב, כפי שכתוב בשו"ע ביום הכיפורים.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ