שאלה
שלום,
כדי לעשות הכשרה ביתית של בשר עוף, באיזה מלח צריך להשתמש והאם יש הגדרה ברורה לסוג המלח או גודל הגרגרים? האם במשחטות משתמשים במלח מוגדר מסויים לצורך הכשרת הבשר?
תודה רבה על התשובה
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
אהבתם? עוד תכנים בלעדיים באפליקציה של כיפה. הורידו עכשיו
תשובה
שלום וברכה
לכתחילה יש למלוח את הבשר במלח בינוני ("מלח בישול"), שאינו דק ונמס על גבי הבשר, ואינו גס ונופל מן הבשר, אך בדיעבד ניתן למלוח גם במלח דק (שו"ע ורמ"א ס"ט ג'). ובדיעבד גם במלח גס מותר אך צריך להדקו ע"ג הבשר, (כה"ח ס"ק נ"ט)
בברכה
יצחק דביר
מרבני כושרות.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן