סגור

שימוש בגהי

שלום,

כחלק מלימודי מזון טבעי נפגשתי בגהי- חמאה שהוציאו ממנה את הלקטוז ונשאר נטו שומן. שאלתי היא האם כשר לבשל איתו במוצרי בשר?

תוכן התשובה:

שלום וברכה

כל תוצר תעשייתי מן החי כשר רק כאשר מישהו השגיח על הכנתו ובדק שלא נעשה שימוש בחומרים שאינם כשרים, כך גם הדין לחמאה שאליה אתם שואלים, ואין לצרוך אותה ללא כשרות.

בברכה

יצחק דביר

התשובה התקבלה מרבני כושרות, שאלות בנושאי כשרות
טז בסיון התשעט
,
19 ביוני, 2019
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

פעמיים כי טוב? צילום: פלאש 90, הדס פרוש

בפעם השנייה השנה: יום הבוחר הגיע

קרא עוד