שידוכים, הצעות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 26/01/21 07:19 יג בשבט התשפא

שאלה

שלום הרב,

ב"ה אני יוצאת לדייטים.

ויש שאלה שעלתה לי בזמן האחרון.

שלחו לפני כמה זמן רשימה של שדכנים, ושמתי לב שרוב השדכנים זה מסגנון מסויים ופחות מהסגנון של מה שאני מחפשת- סגנון של הגוש, הישיבה שלך וכו'.

בנוסף, עשו אצלנו שנה שעברה במכללה יום של שכינה ביניהם שהביאו שדכנים או רבנים מכל מיני ישיבות, וזה לא היה רלוונטי לי כי זה לא הסגנון שלי, הישיבות היו בסגנון מאוד מסויים.

ורציתי להעלות את השאלה בפניך, מרגיש לי שבישיבות הקו יותר יש מישהו רשמי שעוסק בשידוכים ובישיבות בסגנון שונה זה פחות רשמי ופחות יש מישהו שעוסק בזה. מקווה שאני טועה.. אבל האם לא כדאי יותר לעסוק בנושא הזה? חבל.. יש הרבה בנות שמחפשות בסגנון ויותר קשה להם למצוא, כי אין משהו רשמי כמו בישיבות הקו. ובטוחה שגם אתם רוצים לעזור לתלמידים שלכם למצוא.

רציתי לשמוע את דעתך בנושא.

והאם יש לכם דרכים שאתה מציע להכיר?

תשובה

שלום וברכה

ראשית, מברך ומאחל כי תמצאי את זה שאהבה נפשך, ותכרתי איתו ברית.

הדברים שלך נכונים מאוד.

לצערי, זה באמת תחום שאני מזניח, הרבה בגלל שאין לי כישרון התאמה ואני לא יודע לעסוק בכך, ומעט בשל חוסר תשומת לב.

אני יודע שהיו הרבה מאוד יוזמות וניסיונות לעשות כן.

את מעוררת אותי מחדש להתייחס לעניין, ואני מקווה שאמצא דרך.

ואם לך או לחברותייך יש הצעות טובות - אנא שלחו לנו את הדרך הטובה שנראית בעיניכן.

כל טוב ושמחינו בשמחות