רחצה מעורבת

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 30/07/21 09:47 כא באב התשפא

שאלה

שלום,

המשפחה שלי הולכים לים מעורב. הם דתיים ומקפידים מאוד על שמירת העיניים וכל היוצא בזה, וכשהולכים לים בדרך כלל הולכים לחופים שאין בהם הרבה אנשים ובשעות מוקדמות.

האם יש היתר להכנס איתם? אשמח להסבר מפורט.

תודה מראש!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אם זה חוף לא מוגדר ורק אתם שם, אז אפשר להיות שם (כמובן בשמירה על כללי הבטיחות), ואת כמובן צריכה להיות לבושה בהתאם לזה שזה לא מקום סגור כחוף נפרד לנשים.

אם זה חוף שהוא באופן רשמי מעורב, אז לא נכון להיות במקום כזה שהוא במהותו של איסור. אלא אם כן אתם באמת לבד לחלוטין או רחוקים משמעותית מכל האנשים האחרים, ולא רוחצים איתם יחד. וכמובן בצניעות בלבוש.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן