רוצה להיות דתייה ולקיים את כל המצוות

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 04/08/20 18:33 יד באב התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב, אני הגעתי למסקנה שאני רוצה להיות דתייה ולקיים את כל המצוות מאהבה ותודה אל הבורא ואני אשמח שתכתוב לי את כל המצוות שעליי לקיים כי אני לא מבינה בזה..

איזה תפילות אני אומרת ומתי, מה אני לובשת ואת כל מה שה' רוצה שדתייה תקיים ממש הכל מהכל.

תודה.

תשובה

שלום

אשרייך על ההחלטה המדהימה.

אני מניח שאת יודעת שאם אני אצטרך לכתוב לך את כל המצוות שצריך לקיים, התשובה תהיה ארוכה מאוד מאוד.

אני חושב שמה שיותר נכון הוא להתחיל להתקדם בהדרגתיות (למשל בשמירת שבת ובכשרות המאכלים), ואת זה הכי טוב לעשות בליווי של מישהי דתייה, עדיף רבנית כלשהי.

יש מישהי כזאת שמתאים לך לפנות אליה?

אם לא, תכתבי לי איפה את גרה ואנסה לחבר אותך למישהי כזאת.

כל טוב