ראש השנה - מה לעשות מול הילדים שלי ?

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 23/09/19 00:17 כג באלול התשעט

שאלה

אני לא יודע מה לעשות יש לי 3 בנות אחת בקנדה 20 שנה רווקה ויש לי בת באלעד ובת אחת ברעננה שלא דתיה אני מאז שהתגרשתי 2001 לא יודע מה זה חגים אין לי עם לחגוג הבת שלי באלעד מאז שהתחתנה לא הזמינה אותי לחג נולדו לה 5 בנים ואף ילד לא נתנה לי להיות סנדק אמרה אני לא ראוי בעלה שכבתי חודש וחצי בבית חולים ואפילו לא התקשר ולא בא הבת השניה עוד לא הייתה נשואה והיא והחבר שלה יום הוא יום היא כאן אני רוצה להגיד לכם שתראו מה הדת עושה לא נותנים כבוד לעומת החתן השני החילוני מכבד אותי מאוד בכל אופן תודה רבה על שכתבתי

תשובה

שלום וברכה

כואב לקרוא את מה שאתה כותב.

אתה בוודאי רשאי להביע את כאבך, ולומר דברי מוסר על כך שלא דואגים לך כשאתה חולה ומתייסר.

אבל כדי מאוד לבדוק את מה שניתן להשיג דווקא בניסיון להתקרב מחדש.

אולי אפשר לנצל את ימי הסליחות והחסד וההתחדשות - דווקא להתקשרות עם הילדים מחדש ?

כל טוב ובהצלחה

שנה טובה