קרי לילה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 10/12/19 12:59 יב בכסלו התשפ

שאלה

שלום, אדם שיצא לו קרי לילה, ובבוקר הוא אנוס ואינו יכול להתקלח או לשטוף את מקום הזרע, יכול להתפלל בכך שרק יחליף בגדים?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

שיקנח את המקום היטב ויתפלל, כפי שהדין ביום הכיפורים שלא יכולים להתרחץ.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן