קללות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 12/05/19 13:45 ז באייר התשעט

שאלה

שלום,

יצא וקיללתי כמה אנשים (מישהו שבגד בי) אני מבינה שזה שלילי, אין זה תפקידי וזה בעיקר פוגע בי. אני חוששת שזה היה יותר מידי, האם יש משהו שניתן לעשות בשביל לבטל את מה שאמרתי?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום וברכה

יש נוסח של התרת קללות. מופיע בסדורים או מחזורי עדות בני ספרד.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן