קבלת מפתח בתקופת בין המיצרים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 24/07/17 16:05 א באב התשעז

שאלה

שלום רב.

קניתי דירה שנבנתה במהלך שנתיים. בנייתה הושלמה וכעת מעוניינים למסור לי את המפתח.

אני מתכנן להשכיר את הדירה לאחר תשעה באב לאחר טיפולים קלים.

האם אפשר לקבל את המפתח בין י"ז תמוז ועד ראש חודש אב? מראש חודש אב ועד עשרה באב?

תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

האיסור הוא לבנות בית שמחה מיוחד.

אם זה בית להשקעה - הדבר מותר.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן