ציצית שבלתה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 09/05/02 10:41 כז באייר התשסב

שאלה

לכבוד הרב שליט"א !

בציצית אחת נקרעו לי כל 4 הכנפות (היו לכל פתיל 2 חורים ולכן זה נקרע בקלות)

ועשיתי אותם בציצית אחרת עכשיו נשאר לי בגד מה עושים איתו??? גניזה או אפשר לזרוק לפח??

תודה רבה!!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד
מהדין אפשר לזרוק לפח אבל בכיסוי מתאים שלא יהיה גלוי לחלוטין אלה בתוך שקית מכוסה.
אבל נהגו לשים בגניזה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן