צומת דרכים בחיים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 27/01/20 22:38 א בשבט התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב

אני מגיע לגיל 40(...2.1980 בן ל......) עוד שבוע וקצת ונמצא במין צומת דרכים בחיי שאיני יודע מה לעשות הפרנסה שלי הצטמצמה מאוד בשנה האחרונה ויש לי אשה ילדה ובית לפרנס מנסה כל מיני מקורות הכנסה נוספים אבל שום דבר אינו יציב

אני מנסה להכנס לתחום חדש של נדלן אבל מהסס לא יודע אם יהיה אפשרות להתפרנס מזה בזמן הקרוב

צריך עזרה,עצה,הכוונה

מה לעשות עם חיי היות ומרגיש שאני מתחיל לאבד את עצמי וגבריותי

בבקשה אשמח לשמוע ממך בהקדם

תודה ושיהיה שבוע טוב

תשובה

שלום וברכה

ראשית, שתהיה שנה זו מבורכת לך, וההגעה לשנת הארבעים תהיה מקור לשמחה.

בצומת החיים.

הבה נתחיל בצעד הראשון, שממנו אתה תוליך את עצמך:

קרא את הדברים שלך עצמך. אתה מבין שכעת המצב תקוע, וצריך להיחלץ ממנו.

במצב כזה – טוב לך לאזור אומץ, כי אין טעם להישאר במצב הנתון.

טוב לך לעשות צעד מתחדש של פרנסה, לנסות, להעז, כי שם נמצא הסיכוי שאכן ייפתחו בפניך שערים חדשים.

התייעץ עם אשתך, קבל את ברכתה, עשו את הצעד שאתה הולך לעשות כצעד זוגי. לא לבד.

ומשעה שתתן אמון בעצמך, ותקבל את הגיבוי שלה להיות אתך – מצב רוחך והיחס שלך אל עצמך יקבלו תנופה של ממש, ומשם תדע איך להוליך את עצמך.

ואף אני מצטרף לברכות ההצלחה בדרכך.

כל טוב ושמחה גדולה