צום עשרה בטבת בכאבי ראש חזקים

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 17/12/18 22:55 ט בטבת התשעט

שאלה

בס"ד

שלום הרב,

אני סובלת מאוד מכאבי ראש במהלך השנה

אני מקפידה לצום את כל הצומות אבל מאחר והצומות מאוד קשים לי קרי, אני מרגישה ממש רע במהלך הצום ויותר רע לפחות יממה לאחר הצום.

בצום האחרון ראיתי בסוף הצום שחור בעיניים ומצד פיזית נפלתי על הרצפה. ביום כיפור הקאתי במהלך הצום . רציתי לדעת אם יש איזו הקלה לגבי הצומות ה"קלים" ? תודה רבה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

התחילי לצום, ואם וכאשר תרגישי את תחילת הסימפטומים שקרו בעבר טרם ההחמרה, את יכולה מיד לאכול

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן