פתרון חלום דחוף

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 15/05/18 22:18 א בסיון התשעח

שאלה

חלמתי שאני הולכת עם התינוק בעגלה ואני מסתובבת שניה אחורה פתאום אני רואה שלעגלה קופצות שתי חתולות מיד העפתי אותם אחת ישר ירדה והשניה התמהמה ואכלה לו (לתינוק) את העין וראיתי אותו עם עין אחת וחור שחור במקום העין השניה צרחתי תנשמה ופתאום התעוררתי

אם תוכל בבקשה לענות לי מה זה אומר אני בסיוט ולא מורידה ממני את התינוק כל היום

תשובה

שלום.

חלומות שווא ידברו, וברוב המקרים אלו חששות ופחדים סמויים שיוצאים החוצה מתת ההכרה בלילה..

אני מציע לך לעשות הטבת חלום כפי שמופיע בחלק מהסידורים, ואפשר גם לתת צדקה.

לאחר מכן התמלאי בביטחון בה' שבידיו הנאמנות אנחנו נתונים, והוא יסבב הכל לטובה.

כל טוב