פרנסה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 26/09/21 09:29 כ בתשרי התשפב

שאלה

שלום רב

שמי א. אני נשוי עם 3 ילדים .אני נמצא בצומת החלטות לגבי הפרנסה שלי אני עובד קרוב ל20 שנה בעבודה טובה סך הכל בשנה האחרונה עברתי טלטלה קשה בנוגע להערכתי בעבודה עצמה המשכורת ירדה משמעותית אין שעות נוספות והרגשה של מיאוס יש הזדמנות כרגע אולי לצאת בפרישה מרצון וקבלת מענק כספי מסוים רציתי לשאול האם זאת תהיה הדרך הנכונה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אשמח לעזור הפלאפון 0527710491.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן