פסח

שלום רב

טיגנתי בצלים לתבשיל. לפני כן שטפתי את הבצל וקילפתי שכבה ממשית. ראיתי בסיר על הבצל לכלוך חום קטן אולי קשיח מיד הוצאתי אותו תוך כדי טיגון (הוא היה בחלק העליון ולא זוכרת אם נגע קודם בסיר). האם עלי לחשוש שזה חמץ? על אחת הידיים נדבקה חלק מהקליפה ואולי זה מקור הלכלוך על הבצל.

האם אפשר לאכול מהתבשיל?

תוכן התשובה:

מועדים לשמחה

אם המטבח שלכם נקי מחמץ איני רואה כל סיבה לחשוש שחדר לכלוך חמץ אל המאכל שלכם.

בברכה

יצחק דביר

התשובה התקבלה מרבני כושרות, שאלות בנושאי כשרות
כ בניסן התשעט
,
25 באפריל, 2019
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

תרגיל בלו פלאג צילום: דובר צה"ל

צפו: כך נראה תרגיל הענק בהובלת חיל האוויר

קרא עוד