פירוש חלום מפחיד

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 20/01/19 21:09 יד בשבט התשעט

שאלה

בבקשה חלמתי חלום שאני מוצאת רק פירושים לא טובים עליו.. חלמתי שיורד ברד באופן פתאומי בגדלים אדירים מהשמיים.. מראה מפחיד.. כולם בורחים מסתתרחם ומפחדים..מה הפירוש בבקשה אני נורא חוששת.

תשובה

שלום.

באופן כללי מקובל היום לומר שהחלומות שלנו הם לא סימנים מלמעלה, אלא תוצאה של מחשבות ותת הכרה שיוצאים החוצה בחלום.

חלומות שווא ידברו.

אם אדם קם מוטרד מחלום, יש בהחלט מקום לעשות הטבת חלום כפי שמופיע בחלק מהסידורים, וכמובן טוב מאוד גם לתת צדקה.

ולכן תתאמצי מאוד להסיר את החשש מליבך. אין מה לדאוג. והעיקר לבטוח בה' ובטובו, ולעבוד אותו בשמחה.

כל טוב