פיטום הקטורת שאישה קוראת

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 28/03/18 12:38 יב בניסן התשעח

שאלה

שלום וברכה.

בעלי ואני חווים לצערי משבר בזוגיות

הוא מסרב לשמור דת ואני שומרת.

האם אני יכולה לקרוא פיטום הקטורת לשמירה על שלום בית? כל עצה אחרת תתקבל בברכה .

תודה רבה

תשובה

ב"ה

שלום.

משבר בזוגיות ניתן לפתור ולא צריך לפחד מזה.

בראשית כדאי לכם לשוחח ביניכם על הבעיות שלכם. כדאי שזה יהיה באווירה טובה (אולי מסעדה?) ובאוויר טוב תכיני מראש נושאים לשיחה ותנסי להוליך את השיחה למקום של בירור ולא למקום של העלבויות והעלבות.

ובמקביל כדאי לכם מאוד לפנות לייעוץ וטיפול זוגי מקצועי שיכול להרים אתכם למעלה.

ובמקביל ולפני הכל להתפלל להשם ולבקש על העניין הזה.

לאוו דווקא פיטום הקטורת אלא פרקי תהילים היכן שנפתח הספר.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.