פוריות וטהרת המשפחה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 30/09/20 10:42 יב בתשרי התשפא

שאלה

שלום הרב ברוך

ברוך ה' אני נשואה באושר לבחור ירא שמיים,

מתנה גדולה מהקדוש ברוך הוא שנתן לי מאוצר מתנת חינם .

אני בעלת תשובה 3 שנים ועד אורך ימים ושנות חיים בעזרת ה' שנזכה לחזור בתשובה כל יום ויום .

אנחנו נשואים שנה וחצי ועוד אין לנו פרי בטן ,

לבעלי יש 2 בנים תאומים מנישואים קודמים שנגמרו די מהר .

כך שהיה ברור שאצלו אין בעיה .

אנחנו שומרים טהרה ומדקדקים בכל פרט ופרט (למדתי טהרת המשפחה ואני מדריכת כלות ) הלימודים הם חלק מהבדק בית שהיה חשוב לי לעשות כדי באמת לדעת שאנחנו עושים את הכל נכון בנוסף להדרכה של לפני החופה .

עברו עוד כמה חודשים וניגשתי לרופאת נשים עשיתי בדיקות דם וגלינו שיש לי שחלות פוליציסטיות , בנוסף עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית שהובילה לניתוחית של פוליפים .

ביצענו את כל מה שהיה צריך .

התחלתי טיפול פוריות בנטילת לטרוזול להשראת ביוץ שגרם לי נזק נפשי ופיזי ונשירת שיער שכמעט לא נשאר לי שיער בראש .

התרופה הזאת מטפלת גם בסרטן השד כתרופה משלבת בכימותרפיה ויש לה תופעות לוואי קיצוניות ולא נעימות .

והנפשי שהוביל לדיכאון שלא רציתי לקום מהמיטה ולא הפסקתי לבכות , לכעוס ולהתעצבן ושה' יסלח לי כעסתי גם קצת עליו.

חייבת לומר שה' לא מחסיר ממני מאום .

דואג להחיות אותי בכל רגע ורגע .

לאחר מספר חודשים ונסיונות אני ובעלי החלטנו שדיי מספיק עם ההורמונים זה הורס לנו את השלום בית וכמעט וחשבנו לפרק את המתנה הזאת .

התחלתי לעקוב אחרי הביוץ בעזרת מקלונני הביוץ וחום השחר וראיתי כבר ב3 חודשים שהביוץ נופל על שבעה ימי נקיים .

שמעתי מכל מני דתיות לאומיות שהן טובלות טבילת דאורייתא בגלל נושאים דומים , נשמע מוזר ולא ארצה לעולם לפסול את דעת חכמינו הקדושים .

אני מתפללת על זה המון בקברות צדיקים ובכל מקום .

נותנת ברוך ה' צדקות ביד רחבה .

עושה את עבודת ה' שלי בבית במסירות ובעלי שמח בי מאוד .

אני רוצה מאוד ילדים

אני אובדת עצות

מצפה לישועה

מה עליי לעשות ?

תשובה

שלום

אני מבין לליבכם ומעריך את שיקוליכם.

נא להתקשר אלי.

כל טוב