פגם הברית

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 29/09/20 09:09 יא בתשרי התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב

רק יצא יום הכיפורים והיצר יושב עליי ממש חזק לפגום בברית ולראות מראות לא צנועים ואסורים.. אני לא יודע מה לעשות ועוד כמה זמן אחזיק מעמד..

ביום הכיפורים ממש הצטערתי על החטא ובאמת שלא רציתי לחזור אליו אבל עכשיו אני לא יודע מה לעשות.

מה אוכל לעשות? הוא מנסה למשוך אותי בדברים קטנים כמו רק לראות או לבדוק משהו כזה או אחר וקשה לי לעמוד למרות שאני יודע שבסופו של דבר הוא רצה שפגום בברית.

מה לעשות? כיצד לעמוד ולא לפגום ולהרוס את מה שתיקנתי ביום הכיפורים?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום רב,

יש אתר שנועד לחזק צעירים שמתקשים לעמוד ביצר: https://mmb.org.il/home_page/

חשוב מאוד להיעזר בהם. יש להם מספר מסלולי תמיכה וסיוע.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן