פארק טרמפולינות (IGUMP) מעורב, קצת דחוף

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 21/08/19 11:52 כ באב התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב,

רציתי לשאול האם מותר ללכת לפארק טרמפולינות (כמו Igump) מעורב?

(גלאי 15)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אם לא מסתתובבים שם בבגדי ים אין איסור להיות שם. לגבי קפיצות צריך לחכות לסיטואציה שאין צפיפות ולא יפלו בני במגדר אחד על השני

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן