עצה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 30/06/22 13:45 א בתמוז התשפב

שאלה

שלום לכבוד הרב.

השאלה הזאת היא סיוט מבחינתי מכל כך הרבה בחינות ואני מתנצל שאני שואל אותה.

לפני מספר שבועות כבוד הרב כתב לשואל על הרב יוני רוזנצוויג כמי שעוסק בענייני בריאות הנפש וכותב על כך ברשת.

האם כבוד הרב יכול להמליץ על עוד רבנים שעוסקים בנושאים אלה וכותבים על כך ברשת. (לא בהכרח פייסבוק אפילו דברים שהם יותר מעמיקים).

תודה מראש

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

שלח לי שוב פירוט יותר גדול של מה אתה מחפש ומבקש

ואנסה לעזור.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן