על פי איזה מנהגים ללכת?

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 27/02/20 21:11 ב באדר התשפ

שאלה

שלום רב לכם.

אני מכירה מישהי שאין לה אבא, והיא רוצה לחזור בתשובה. ואני מנסה לעזור לה. הבעיה היא שהיא לא יודעת מה העדה שלו. ולכן היא לא יודעת על פי אילו מנהגים ללכת.

האם היא צריכה ללכת על פי אמה? מה היא צריכה לעשות?

תודה מראש.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום וברכה

היא יכולה לעשות כרצונה ולבחור אלו מנהגים שהיא רוצה. ובודאי גם מנהגי עדת אמה זה יכול להיות מכובד.

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן