עליתי לתורה בבית כנסת רפורמי

חדשות כיפה הרב דוד לוי 19/01/22 18:40 יז בשבט התשפב

שאלה

שהגעתי לגיל מצוות הורי החליטו בישבילילצערי

שאת העלייה לתורה אני אעשה בבית כנסת רפורמי…

כיום אחרי שנים אני שומר מצוות ומקורב מאוד לתורה ולהשם יתברך ,אבל הנושא הזה מטריד אותי מאוד כי הוא נוגד את אמונתי.. רציתי לדעת אם אוכל לעלות לתורה בשנית בבית כנסת רגיל לפי ההלכה? הרגשתי הפנימית היא שלא עליתי לתורה באמת , וזה מטריד אותי קשות תודה מראש.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך,

תנוח דעתך.

כל יהודי חייב במצוות מרגע הגיעו לגיל 13. זה לא משנה אם הוא חוגג זאת או לא, לא משנה עם הוא עולה לתורה או לאו.

אתה יכול בכל יום שבת, שני או חמישי, ללכת לכל בית כנסת ולבקש שזמינו אותך לעלות לתורה.

בברכה

דוד לוי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן