עלים גוש קטיף שלא נשטפו כדין

חדשות כיפה רבני כושרות 29/07/19 16:02 כו בתמוז התשעט

שאלה

שלום וברכה

עלים של חסלט/גוש קטיף שאמנם נשטפו אבל לא כמו שמצוין שצריך לעשות על גבי האריזה. במקום השרייה במי סבון כמה דקות ואז שטיפה תחת זרם מים העלים נשטפו רק תחת זרם מים ואולי אם קצת סבון. יש מקום להקל? משנה איזה עלים? פה מדובר בבזיליקום

תודה

תשובה

שלום וברכה

ראשית יישר כח על השאלה החשובה.

זו הזדמנות טובה להזכיר לכולם כי ישנה חובה מוחלטת לשטוף לפי ההוראות גם עלים של חברות 'גוש קטיף' מפני שהנהלים מאפשרים לשווק ירק שכזה גם כשיש בו מספר חרקים מועט, שירדו באמצעות השטיפה בבית.

למעשה בדיעבד תלוי באיזו חברה מדובר, אנא פנו אלי בהודעה אישית. 0548366450

בברכה

יצחק דביר