עד מתי (איזה שעה) אני יכול להניח תפילין?

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 16/04/21 11:58 ד באייר התשפא

שאלה

היי, לפעמים אני לא מספיק להניח תפילין וטלית בבוקר אז אני עושה זאת כשאני מגיע הביתה באיזור השעה 17:00..האם זה תקין? ואם לא, עד איזה שעה מותר בוודאות להניח תפילין וטלית? תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אפשר להניח תפילין עד שקיעת החמה (היום בערך 19.10)

שבת שלום

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן