סידור ספרדי לחוזר בתשובה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 22/10/19 11:35 כג בתשרי התשפ

שאלה

שלום, אני חוזר בתשובה ומחפש סידור(ספרדי) עם הלכות והכוונות שאני אדע בדיוק איך להתפלל, אשמח לתשובה.תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום וברכה

כדאי להתפלל מתוך סידור קול אליהו או יחווה דעת וכן אפשר בסידור איש מצליח.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן