סטריליזציה לבקבוקים של תינוק

חדשות כיפה רבני כושרות 21/04/19 19:20 טז בניסן התשעט

שאלה

שלום רב,

אנחנו עושים סטריליזציה לבקבוקי התינוק על בסיס יומי, קרי הרתחה של הבקבוקים לאחר שטיפתם.

הבקבוקים משמשים לחלב אם ולתחליף מזון חלבי.

מספר שאלות:

1. האם ניתן לעשות סטריליזציה בסיר בשרי?

2. אם בוצעה הרתחה של הבקבוקים במיחם, מה דין המיחם? האם הוא חלבי?

3. במהלך השנה אנחנו משתמשים בקערת פלסטיק עם מכסה אטום במיקרוגל (סטריליזטור), האם ניתן להשתמש בה בפסח?

חג כשר ושמח, דן.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה.

אפשר לעשות סטריליזציה בסיר בשרי ובמיחם רק לאחר שעברו 24 שעות. מהשימוש האחרון בבקבוק.

על מנת להשתמש בסטריליזטור לפסח יש למלא את הבסיס במים ולהכניס אותו למיקרוגל למשך כמה דקות.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן