סוכה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 30/06/20 20:48 ח בתמוז התשפ

שאלה

שלום,

האם ניתן להשתמש בקרשים מעץ בעובי של כ- 5 ס"מ, ששימשו קודם לכך כראש מיטה שפורק, לצורך תומך לשכך (מעליהם יונח שכך כשר)?

תודה רבה,

מאיר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

יד על כך עמדות רבות.

אני סובר כדעת המתירים, כמובן בהנחה שהסכך הכשר רב בהרבה על הסמוכות האלה.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן