סגולת רחל אמנו 40 יום

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 09/05/22 07:44 ח באייר התשפב

שאלה

שלום,

אני רוצה להתחיל את הסגולה של רחל אמנו, וזה יוצא גם בחג השבועות עם שבת ביחד, איך אני יכולה להדליק את הנרות שלא ייצא שפספסתי יום.

מתי ניתן להדליק את של חג השבועות בעיצומו של החג בהעברה מאד לאש או בצאת החג?

אשמח למענה תודה(:

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אינני מבין בסגולות. אותי לימדו שהסגולה האמיתית זה תשובה, תפילה וצדקה.

לעניין הדלקת אש ביום טוב, כל מה שהותר להעביר מאש לאש זה רק לצורך (אכילה, חימום, אור, נר זיכרון בבית הכנסת וכיוצא בזה), אבל אם זה לא לצורך (כמו אלה שציינתי) אסור להדליק גם בהעברה, ולכן אם את רוצה להדליק, זה רק ביום ראשון בערב לאחר צאת החג.

כל טוב ובהצלחה רבה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן