סגולת רבי מתיא בן חרש לזיווג

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 11/08/22 19:41 יד באב התשפב

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני מעוניינת לנסוע לקבר רבי יונתן בן עוזיאל ולהתפלל לזיווג , שאלתי היא האם מותר לעשות את סגולת 18 הנרות של רבי מתיא בן חרש בציון הקבר של רבי יונתן בן עוזיאל או שזה אסור? רוב תודות.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אינני מבין בסגולות, ובכל אופן לא נראה לי שיכולה להיות בעיה בהדלקת נרות בקבר צדיק.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן