נשות הכותל

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 19/11/19 15:47 כא בחשון התשפ

שאלה

ערב טוב.

אני לומדת באולפנה דתית. מאוד מפריע לי הנושא של נשות הכותל. אשמח אם הרב יסביר במה זה מועיל נגד הרפורמים להתפלל בכותל בראשי חודשים, ובמה אני וחברותיי יכולות לעזור ולתרום עוד בנושא החשוב הזה.

תשובה

שלום

לענ"ד צריך להתמקד בגילך בלימודים, בחיזוק יראת השמים שלך, ובהכנה לבניית משפחה יקרה וקדושה. פחות במאבקים סוערים ברשות הרבים. אם מדובר בתפילה שאין בה רעש ומאבק- מה טוב. אם לא- עדיף להשאר במקומך ולהתגדל פנימה.

דברי עם אבא ואמא ושמעי גם מה דעתם. כתוב בספר פלא יועץ שהקשבה להורים יש בה חשיבות רבה מאד - נוסף לכבודם.

כל טוב