נדרים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 16/04/21 11:57 ד באייר התשפא

שאלה

אמא שלי נדרה עליי ועל אחי נדר לא ללכת למגרש כדורגל ספציפי בגלל כל הדברים שקרו לנו שם, עכשיו אני הבנתי שאי אפשר לנדור על מישהו לעשות משהו ושזה לא נחשב נדר. אפשר הסבר??

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

על אדם גדול אי אפשר להחיל נדר, רק הנודר עצמו.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן