משיכה מינית לשליטה נשית וכפות רגליים.

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 15/09/21 10:06 ט בתשרי התשפב

שאלה

הרב מאז שאני ילד בן 4 גילתי שאני נמשך לכפות רגליים של נשים ורוצה שהם ישלטו בי. הרצון לזה הוא רק ביני לבינה בחדר פרטי ומחוץ לכך אין לו תוקף. אני עדיין נמשך לשאר האבריים של האשיה וכן רוצה לקיים איתה יחסי אישות פשוט היצר לשליטה ולכפות הרגליים הוא הרבה יותר חזק.

חקרתי וגילתי שזה הנטיה המינית הכי שחיכה בעולם ובערך אחד משש גברים סובל ממנה ושיש גם נשים שרוצות לשלוט גברים בצורה הזאת.

האם זה בסדר שאם אני ואישתי לעתיד נקבל סיפוק מיני מהאקט ובנוסף נקיים יחסי אישות ?

הסיבה לשאלה היא שאני מאמין שחיי מין משפיעים המון על הקשר ואני רוצה שהיה לי קשר בריא אם אשיתי בעתיד ושאני לא אצתרך להרגיש תסכול מיני במשך 70 שנה .

מצד שני לא למדתי מספיק תורה עדיין לצערי כדי להבין אולי שיכול להיות בזה צדדים שלילים תודה רבה מראש הרב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אם אין הוצאת ז"ל, אין בכך איסור הלכתי.

יש להקפיד לא לקרוא לה בשמך, ושהיא לא תקרא לך בשמה, משום דרכי האמורי.

כמו כן, היא למעלה הוא דרך עזות, ויש להמנע מכך. מותר אם ללא זה האישות נפגעת. אך לפחות יש להמעיט בתדירות זו.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן