מעשר משכר האשה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 16/08/18 18:00 ה באלול התשעח

שאלה

שלום רב,

האם חישוב במעשר הוא גם מנטו של האשה עובדת?

(אשה נשואה שבעלה גם עובד)

תודה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

כל אדם צריך לתת מעשר כספים, אין הבדל בין איש ואשה, אמנם אין זו חובה הלכתית אבל עם ישראל נוהג לתת מעשר כספים

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה וארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן