מניקה האם חייבת לצום בתשעה באב

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 01/07/21 23:43 כא בתמוז התשפא

שאלה

בתי מניקה באופן מלא. האם חייבת לצום בתשעה באב?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

צריכה לנוח היטב ולצום, כמו כן להכין מערב תשעה באב מספר מנות חלב, וכמו כן אם תרגיש חולשה מיוחדת בט' באב תשתה ותאכל.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן