מכירת חמץ במקום עבודה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 15/04/22 09:21 יד בניסן התשפב

שאלה

אני עובד במסגרת חינוכית (גן ילדים) ששייך לעמותה מאד גדולה. האם ניתן למכור את החמץ במקום? החמץ לא שייך לי אלא אוסף של מזון (חטיפים, חומרי אפייה, לחם עבור ארוחות לילדי הגן וכו') חלק מהמזון שייך לאנשי צוות שהשאירו במקום לרשות הכל, חלק נקנה בכספי הגן. במידה וניתן למכור, מי הדמות שאמור להיות חתום על המכירה (אני לא מנהל הגן אלא אחד מאנשי הצוות העובדים במקום). המון תודה וחג כשר ושמח

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

כל מי שיכול לחתום על צ'ק או לקנות מוצרים קטנים לגן יכול גם למכור.

חג כשר ושמח

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ