מיקרוגל

חדשות כיפה רבני כושרות 22/09/20 01:28 ד בתשרי התשפא

שאלה

שלום.

מיקרוגל שחיממו בו קציצת ירק. חוממו במלחת חד,פ שכוסתה בעוד צלחת חד"פ.

1.מעלים שאינם "קטיף" ולא יודעם אם נבדקו

2. לא ברורה כשרות התנור בהם נאפו או אם טוגנו במחבת חלבית או בשרי.

האם יש להכשיר את המיקרוגל?

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

1. עלים אלו אינם אוסרים את הכלים והמיקרוגל.

2. אם אין חשש במאכל עצמו אלא רק בכלים, ולא ידוע שהם היו בני יומם, האוכל אינו אוסר את המיקרוגל.

בברכה

יצחק דביר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן