מזוזות כשעוברים דירה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 07/08/20 00:04 יז באב התשפ

שאלה

שלום,

כיום הינני מתגורר בדירה שכורה (הדירה הקודמת) ובתקופה הקרובה אני ומשפחתי מתכננים לעבור לדירה שכורה אחרת (הדירה החדשה לצורך העניין).

הדיירים הנוכחיים בדירה החדשה השאירו לנו מזוזות שם וכמו כן בדירה הקודמת שלנו ישנם את המזוזות שאנחנו התקנו. רציתי לדעת האם זה בסדר לבצע חילוף בין המזוזות? כלומר שאנחנו נעביר את המזוזות בדירה החדשה לדירה הקודמת וככה נוכל לקחת איתנו את המזוזות שלנו לדירה החדשה?

תודה מראש,

רועי.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אפשר, אבל כשתעזבו את הדירה החדשה תצטרכו להשאיר מזוזות אחרות בבית.

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ .

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן