מאכל פרווה שבושל בתנור חלבי והועבר לסיר בשרי

חדשות כיפה רבני כושרות 05/06/20 11:41 יג בסיון התשפ

שאלה

שלום!

אפיתי ירקות בתנור חלבי (בן יומו) ולאחר מכן בישלתי אותם בטעות בסיר בשרי שהיה גם הוא בן יומו (לא בושל בו בשר אך טוגן בו באותו היום בצל שנחתך בסכין בשרית)

מותר לאכול את הירקות? יש צורך בהכשרה לסיר?

תודה רבה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אם בין הירקות לא כלולים דברים חריפים (בצל/שום) מותר לאכול את הירקות, ואין צורך להכשיר את הסיר.

בברכה

יצחק דביר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן