למה עטרה אינה טובה לחרדים?

חדשות כיפה רבני כושרות 24/09/18 22:26 טו בתשרי התשעט

שאלה

שלום!

לאחרונה קניתי לאחי מוצר של עטרה ואמר לי שזה לא טוב ואני רוצה לדעת למה זה לא טוב לחרדים מכיוון שאחי הוא חוזר בתשובה חרדי מה יש בעטרה שאין בבשרים אחרים שהוא אוכל שאת זה הוא לא יכול לאכול?

תודה חג שמח ערב טוב אריאל

תשובה

שלום וברכה

לצערי בעולם הכשרות ישנו הרבה מידע אמין, אך גם מידע שאינו מבוסס, או שמבוסס על פערים עדתיים או מגזריים.

אנחנו בכושרות מפינו את הכשרויות השונות ללא כל נגיעה אישית או עדתית, ובנינו רשימת מומלצים בה אפשר לצפות באתר שלנו. מומלץ להמליץ גם לאחיך על כך.

מועדים לשמחה