ללא נושא

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 28/10/07 12:04 טז בחשון התשסח

שאלה

האם כאשר אני קונה מיץ פירות (שייק) אני צריכה לברר אם אלו פירות שביעית שנעשה בהם היתר מכירה.או שאפשר להסתמך על תעודת כשרות של המקום?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

תמיד צריך לברר את תעודות הכשרות מכיוון שיש הרבה קלקולים. לכאורה אם יש תעודת כשרות למקום סימן שמכניסים שם רק פירות וירקות מותרים. אולם כדאי תמיד לטלפן למשגיח ולברר אתו האם שם לב לפרטים שהועלו במכתב.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן