ללא נושא

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 20/12/06 19:06 כט בכסלו התשסז

שאלה

אני יודע בוודאות שאימי כבר שנים לא היתה במקווה ואני בטוח שגם אבא שלי יודע מזה

אנחנו משפחה "מזרוחניקית" אבי מחו"ל מבית דתי ואמי גם מחו"ל אך מבית לא דתי לגמרי

אני כבר בן 22 לומד שנים בישיבה ומאוד קשה לי עם המציאות המתירנית בבית (טלוויזיה וכדומה) אני מחכה שסוף סוף אתחתן ואבנה לי מציאות יותר חזקה אך מה אני עושה בנתיים?

תשובה

אתה אכן צודק. כאשר המצב בבית לא נעים לך ואינך חש בנוח בבית הוריך, כנראה שזה הזמן בו עלייך להתחיל לבנות את ביתך האישי שינוהל על פי אמונתך. בגילך כבר נהוג להתחיל לצאת ולהכיר בחורות, ואם כך הם הדברים כדאי שתפעל בכיוון זה.
ובינתיים, נראה שעדיף לך לשהות כמה שיותר זמן בישיבה, ולשמור את ביקוריך בבית לזמנים בהם תרגיש יותר בנוח. למשל בשבתות בהם לא ניתן להדליק טלוויזיה וכדומה.
שתזכה להקים בית כשר ושמח.
עקיבא