ללא נושא

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת קרית שמונה 02/05/07 23:22 יד באייר התשסז

שאלה

1.)האם מותר "לרדת" על חבר בצחוק הוא יורד עלי ואני עליו אפשרי?

2.)האם מותר שאני שואל שאלה לאו דוקא חשובה או משמעותי כמו "אייך יראה העולם בעוד.." ואז עונה לי בת האם אני יכול להתייחס לדברייה כידי שלא תפגע או סתם ככה?!

ושאלה שלישית

אולי זה ישמע מוזר אבל האם לא צריך מגבת (בבית ) גם לבשרי וגם לחלבי כי שמנגבים אז חלק נמרח \נשאר או משהו כזה (אני ספרדי אם זה עוזר)? :P

תודה רבה !! :)

תשובה

שלום לך,
1. אפשרי אם כי הגבול יכול להיות דק בין הערה תמימה לפגיעה עמוקה ....
2.אין בעיה להתייחס.
3. א"צ בשתי מגבות לבשרי וחלבי.
בברכה,
אריאל פריש