ללא נושא

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 16/07/08 20:20 יג בתמוז התשסח

שאלה

לום.

הייתי בקשר שהסתיים זה עתה במהלך הקשר פנינו למס' רבנים גדולים שאמרו שזה זיווג יש התאמהבין השמות וכו' כל זה בחודשים הראשונים של הקשר לאחר שנה פנינו שוב שכבר התחיל להיות מריבות וקשיים והתשובות היו שונות אין התאמה , רב אחר אמר שצריך להחליפ שם וזיווג קשה יש ניגוד של אותם רבנים בזמנים שונים לא יודעת מה נכון לעשות אומרים שזיווגו של אדם נקבע 40 יום לפני לידתו אם זה מכוון מלמעלה אולי עלי להשאיר את המצב ככה ולא לנסות לשנות

תשובה

שלום
הבסיס לנישואין הוא קשר הדדי חם ומתמשך, השמות הם לא רלוונטי לקביעת זוגיות, זה אולי טוב כקוריוז אך זו אינה הבחינה האמיתית.
לא הבנתי אם התחתנתם או לא, אם את נשואה צריך לעשות ה-כ-ל כדי להמשיך את הזוגיות ולא לוותר בקלות כלל, אמנם אם אתם לא נשואים נתקי קשר מייד.
ברכה והצלחה