ללא נושא

חדשות כיפה הרב חיים נבון 21/08/07 06:15 ז באלול התשסז

שאלה

תראה אני מאוד אוהבת ללכת עם גופייות..

כי חם נורא וזה נוח...אני לא מראה את החזה שלי

כי אני מכבדת את אבא שלי ואת הסובבים אותי..

אבל התחלתי בחופשת הקיץ הזאת ללכת עם מכנסוניים קצרים כי זה נוח לי וסבבה כזה..אני טיפה התביישתי בהתחלה אבל התרגלתי..

מה אתה חושה על זה?

כי זה ממש נוח לי אני מרגישה כייף ככה ואני לא הולכת ככה בשביל שיסתכלו עלי..

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וטוב.
כמובן שאסור ללכת עם גופיות ומכנסיים קצרים. אין זה משנה אם את הולכת כדי שיסתכלו עליך או רק בגלל הכיף. זה אינו לבוש ראוי לאישה, והלואי שתצליחי לחזור לבושה הראשונית שלך - בהקשר הזה, ביישנות היא תכונה חיובית ורצויה. ואגב, גם לגבר לא הייתי ממליץ כלל על לבוש כזה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן