ללא נושא

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 25/07/08 02:43 כב בתמוז התשסח

שאלה

כובד הרב- ערב טוב!

האם מותר להתעמל (ההתעמלות היא ממש תרופה לנפש בשבילי) באולם בו מתעמלים גם בנים? האנשים המגיעים לאולם זה באים על מנת להתעמל ולא על מנת ליצור קשרים של "בינו לבינה". ההתעמלות באולם הספציפי עליו אני מדברת ניתנת לעשייה באולם זה בלבד מכייון שהרמה בו היא גבוהה יוצאת דופן.

הרצון להתעמל באולם זה היא ממניעים טהורים לחלוטים של אהבה וצורך בפעילות פיזית (בריאותית ונפשית).

בתודה מראש!

תשובה

עקרונית אם את לבושה באופן מלא , חולצה ומכנסיים ממש, יתכן שמותר, אבל הייתי מתייעץ על כך עם רב שמכיר אותך ובעיקר את המקום בו את מתעמלת , כי יכולים להיות בענין שיקולים נוספים.