ללא נושא

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 04/12/08 22:20 ז בכסלו התשסט

שאלה

שלום וברכה!

שמי ג', אני בחורה בת , מתחזקת בזמן האחרון, אני נכה על כסא גלגלים (שיתוק מוחין) ונעזרת בצוות בדברים רבים. כיצד עליי לנהוג בדברים מסויימים כמו: אין מי שיעזור לי ליטול ידיים, או אין מי שיביא לי את הסידור או אני מרגישה שזה מקשה על אותו אדם.

בתומ"ר

תשובה

לשואלת שלום רב.
נטילת ידיים ותפילה הם צרכים שלך כמו אכילה והליכה לשירותים. ודאי שדברים אלה חשובים גם להרגשה הטובה שלך והם מבחינתך צורך חיוני. לכן אינך צריכה להתבייש ולבקש אותם ממי שעוזר לך בשאר פעולות היומיום.
בברכה
אפי קיציס