ללא נושא

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 24/09/08 17:07 כד באלול התשסח

שאלה

שלום יש לי 2 שאלות

בנוגע להלכה מאוד מעניין אותי לדעת אני יודע שכיום הרבה הולכים לפי הרב עובדיה יוסף עכשיו שמעתי שחב''ד הולכים לפי הרבי מליובאוויטש

יש לי שאלה יש כאלה כיום שהולכים לפי הרמב''ם הבן איש-חי? אני הולך לפי הרב עובדיה יוסף שליט''א אבל זה מאד מאוד מעניין אותי ממש עניין ההלכות הפוסקים

2- אני לומד תורה משתדל יש לי בעיה מאוד לא טובה דווקא עכשיו באלול זה תקף אותי שבועיים זרע לבטלה=פגם הברית

הגעתי שביום אחד אפילו עשיתי פעמייםX2

אני משתדל להתגבר אני חטאתי בעיניים בגדול ולא יודע הייתה לי עצבות קשה אבל אני עכשיו מאוד משתדל להיות בשמחה מה מציע לי הרב תודה

תשובה

שלום,

קהילות התימנים הולכים בדברים רבים בעקבות הרמב"ם, אם כי לא בהכל. אחרי הבן-איש-חי הולכים בעיקר עיראקים.
לגבי שאלתך השני עליך להתאמץ ולהתחזק. הכי חשוב להשתדל להתכוון בתפילה ולמלא את הזמן והראש בעשיה חיובית.
עצות נוספות תוכל למצוא בתשובות באתר:
https://www.kipa.co.il/ask/?text=זרע לבטלה