ללא נושא

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 23/10/07 09:51 יא בחשון התשסח

שאלה

בס"ד

שלום רב!!!!

קראתי לאחרונה חוברת על כללי צניעות בעבודה ומה אני אמר אני מתחזקת ב"ה בשנים האחרונות אני אשה נשואה כרגע עקרת בית, בעבר עבדתי ולפי מה שרשום שם מה אני יאמר אני בכלל לא הייתי דתייה שעבדתי במקום זה מן הסתם לא צנועה במיוחד ועכשיו שאני קוראה כמה שזה חמור זה די מפחיד כמובן שהיום מתוך מודעות וידיעה אז אני לא אלך לא צנוע וכ'ו אבל איך מכפרים על דברים חמורים אלה? תודה מראש,ג.

תשובה

שלום
את נזקקת לתהליך ארוך ומשמעותי של שינוי פנימי
א. הרחבת המושג צניעות לכל תחומי החיים,לבוש דיבור התנהגות,שפה,רכוש ובית
ב.לתעל את החוסר ליתרון (זדונות לזכויות בתשובה מאהבה) ע"י תוספת אור כגון שדכנות (להקים בתים בעם ישראל) או גמ"ח קלטות וכד' של דיברי תורה ומידות
ברכה והצלחה